Kosten

Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek stellen we een voorstel op. Dit is altijd maatwerk. Afhankelijk van de vraag en behoefte zijn er verschillende soorten trajecten.

Behandeling

De kosten van het behandeltraject factureren wij aan onze opdrachtgever (vaak is dat de werkgever). Daarnaast vragen wij aan iedere deelnemer van een behandeltraject een eigen bijdrage, afhankelijk van de duur van het traject.

De kosten voor een behandeltraject is afhankelijk van het aantal gesprekken, of de Gezond Werken Training wordt aangeboden, er individuele PMT-sessies plaatsvinden en of EMDR passend is.

Coaching

Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek stellen we een coachplan/voorstel op. Hierbij beschrijven we afspraken over leerdoelen en het aantal gesprekken. Zo’n voorstel is maatwerk. Wij factureren deze kosten bij de opdrachtgever.  

Uiteraard kan je je ook zonder werkgever bij ons aanmelden. Dan zijn de kosten voor eigen rekening. Voor particulieren hanteren wij andere tarieven, neem hierover gerust contact met ons op.