Ervaringen

We hebben door de jaren heen al veel mensen begeleid. Hieronder enkele ervaringen van onze cliënten:

 

Het is goed voor mij geweest om het traject bij GWNN te volgen. Bewustwording!

 

Vanaf het moment van de intake was er direct de klik die je nodig hebt om tot een positief resultaat te komen. Deze klik was er gelijk met Marjolein die me door een voor mij heel zware periode heen loodste. De handvatten hadden direct resultaat. Ik ben als ‘de ik die ik ben’ het traject beëindigd. Dat was aan het begin van het traject wel heel anders. Hartelijk dank daarvoor.

 

Heb de begeleiding als erg prettig ervaren. Bedankt voor jullie hulp.

 

Het is prettig dat de verschillende onderdelen mooi op elkaar aansluiten en je zo een traject met jezelf doorloopt. Ervaren als zeer prettig, veel kennis en inzicht opgedaan over mezelf en handvatten gekregen om valkuilen te herkennen en hopelijk in de toekomst beter mee leren omgaan.

 

De EMDR Therapie die ik heb gehad was erg passend en heeft me veel geholpen.

 

Ik heb de ondersteuning van Ans als heel prettig en waardevol ervaren. Ik voelde me vrij om mijn gevoelens en gedachten te delen. Ik heb meer inzicht gekregen in het aanvoelen van spanningen en hoe hiermee om te gaan. Door de PMT sessies besefte ik pas echt hoeveel spanning ik eigenlijk voelde. Ook de drie-gesprekken vond ik spannend. Ik vond de aanwezigheid/ondersteuning van mijn coach tijdens deze gesprekken fijn. Het samen opstellen van een stappenplan heeft me geholpen om op het voor mij juiste moment afscheid te kunnen nemen van mijn baan.

 

Ik heb er veel geleerd en inzicht in mijn functioneren gekregen.

 

Er werd goed geluisterd, positieve feedback gegeven.  Er werden concrete handvaten aangereikt om aan het probleem te werken. De route die gevolgd werd is duidelijk uitgelegd.  Het traject heeft mij enorm geholpen om er weer bovenop te komen.

 

Er wordt goed naar de hulp vraag geluisterd en gehandeld. Nic & Rienk nogmaals ontzettend bedankt voor jullie fijne begeleiding!

 

De individuele gesprekken hebben mij geholpen zaken helder te krijgen.
In het begin wat ik niet meer wilde en verderop in het traject helderheid over mogelijkheden in plaats van beperkingen.

 

Traject was duidelijk.

 

Ik ben erg blij met de coaching van Marjolein. Ze wist mij aan het denken te zetten door de juiste vragen te stellen en mij handvatten te geven. Dankjewel Marjolein!

 

Kennismaking en contact met coach voelde goed.

 

PMT maakte veel los.

 

Ik was blij met de manier van coaching: niet meegaan in mijn emoties, goede feedback, mooie opdrachten en ook nog humor.

 

In de intake heb ik mij laten informeren over ACT coaching in relatie tot mijn hulpvraag.

 

De coaching bleek prima aan te sluiten bij wat ik nodig had.

 

Het heeft mij inzicht en begrip gebracht hoe ik mede door mijn levenshouding, om het allemaal goed te willen doen, over mijn grenzen heen ging. De combinatie van inzicht en ervaren was voor mij zeer waardevol. Bij afronding heb ik een actieplan gemaakt met behulp van de coach, dit was fijn en kan ik goed gebruiken om dat wat ik heb geleerd ook vast te houden.

 

Er wordt heel goed gekeken wat jij als persoon nodig hebt en de coaching sluit goed hierbij aan en beweegt goed mee. Prettige samenwerking. Dank daarvoor.

 

Het coachingstraject heeft mij inzicht gegeven in mijn persoonlijkheid en handvatten gegeven om dit te aanvaarden en daardoor sta ik een stuk steviger en relaxter in mijn schoenen! Wat was het leuk om met ACT aan de slag te gaan.

 

“Ik ben heel tevreden. Ik heb veel inzichten (in mezelf) gekregen en ook technieken geleerd om te blijven toepassen.

 

In de groepstraining vond ik het evenwicht tussen ervaringen delen, lichamelijk/bewegend inzichten in je handelen opdoen en het informatieve deel heel prettig. Ik heb hierbij ervaren dat het lichamelijk bezig zijn er voor zorgt dat je inzichten intensiever beleeft (een soort van bewegend leren).

 

Nogmaals bedankt voor de fijne coaching en het warme contact. Ik heb het gehele traject als plezierig ervaren en ben blij met het eindresultaat: een andere baan!

 

Ik weet niet wat ze kunnen verbeteren. De contacten en gesprekken waren fijn en prettig. Goede combinatie gesprekken en PMT.

 

Ik heb de samenwerking met Ans als zeer prettig ervaren. Ze vertelt niet wat je moet doen maar laat je het zelf inzien.

 

Professionele medewerkers. Ben goed geholpen.