• DUUR VAN DE TRAINING
  Twee dagdelen van drie uur met drie weken daartussen.

  De trainingen zijn gespreid over drie weken zodat je het geleerde in de tussentijd kan toepassen.

 • Trainingen/cursussen met mensen buiten je eigen team geven heldere en nieuwe inzichten.

  Dit vulde een deelnemer in op het evaluatieformulier.

 • Deze training bieden wij alleen in company aan.

  Voor meer informatie kan je contact opnemen.

 • Geïnteresseerd in de Sollicitatietraining?

  Klik hier om contact op te nemen.

Loopbaanontwikkeling & Sollicitatietraining

Solliciteren…”Ik ben de oplossing voor uw probleem!”

Solliciteren hebben de meeste mensen wel eens gedaan. Maar de manier van solliciteren die de beste resultaten biedt, verandert voortdurend. Weet je wat termen als “Jobmarketing”, “Unique Selling Point” en Personal Branding” betekenen? En weet je hoe je dit binnen tien seconden over kan brengen met je cv? Dat is namelijk hoe lang selecteurs gemiddeld naar een cv kijken.

Deze training is bedoeld voor iedereen die kennis wil maken met een moderne manier van arbeidsmarktbenadering en het sollicitatieproces. Hierbij leggen wij de focus op hoe sociale media en netwerken een belangrijke rol spelen bij het vroegtijdig zicht krijgen op passende vacatures. Daarnaast besteden we aandacht aan persoonlijke presentatie, het schrijven van brieven en het opstellen van een cv.

In de training ga je op een praktische manier aan de slag. Een werkmap en huiswerkopdrachten ondersteunen het leerproces, zodat je tijdens de training ervaringen kunt uitwisselen en wij je van feedback kunnen voorzien.

Loopbaantraining

Deze training is voor iedereen die regie willen nemen in het voortzetten van zijn/haar loopbaan en daarbij professionele ondersteuning kan gebruiken.

Tijdens de training ga je aan de slag met werk- gerelateerde zelfanalyse. De conclusies vat je samen in jouw persoonlijk profiel. Dit is de basis om verder te kijken naar welke functies bij jou passen in combinatie met de huidige arbeidsmarkt. Het is van belang dat je een realistisch beeld vormt van jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt en toekomstperspectief.

Een onderdeel van de training loopbaanontwikkeling is de inzet van de Banenkiezer. Dit is een online instrument dat jouw persoonlijke drijfveren in kaart brengt. Dit instrument maakt een vertaalslag naar de arbeidsmarkt en geeft een loopbaanadvies op maat.

Afsluitend maak je een persoonlijk actieplan om zelf de regie te nemen in jouw loopbaan.